ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.


Σ.ΕΛ.Α.Σ.


ΣΠ.Ο.Κ.



Ε.Ο.Σ. ΧΑΝΙΩΝ


ΜΑΥΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ


Π.Ο.Α.



ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ

Νέα Επιτροπών

Ενεργοποίηση των Επιτροπών της ΣΟΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε υπόψη τις προτάσεις των συλλόγων και αποφάσισε την στελέχωση και άμεση ενεργοποίηση των επιτροπών της Ομοσπονδίας.

 

“Εκ μέρους του ΔΣ της ΣΟΕ θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την πρόθεσή σας να συμμετέχετε στις Επιτροπές της Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του ΔΣ θα θέλαμε να ζητήσουμε:

α) τον άμεσο συντονισμό των επιτροπών μέσω των εκπροσώπων-συντονιστών του Δ.Σ.

β) το συντομότερο δυνατό να παρουσιαστεί ένα πρώτο πλάνο με σκέψεις & προτάσεις για δράση ώστε να εγκριθεί από το Δ.Σ. και να προχωρήσουν οι επιτροπές στην άμεση εφαρμογή τους. Αυτό θα γίνει είτε απευθείας σε μια συνάντηση με το ΔΣ ή μέσω του αντίστοιχου “Συντονιστή” της κάθε επιτροπής.


Είναι χαρά και τιμή μας να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να βάλουμε στόχους, να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και να ενισχύσουμε την εικόνα της Ομοσπονδίας με απώτερο σκοπό μια υγιή κοινότητα.”

 

WNS 2010


Πηγή φωτογραφίας: http://www.dec.ny.gov/images/wildlife_images/wns.jpg

 

Το Λευκορυγχικό Σύνδρομο  (WNS) στην Ευρώπη?

Πληροφοριακό δελτίο για σπηλαιολόγους


Το παρόν βασίζεται σε κείμενο που συντάχτηκε από την Ευρωπαϊκή ομάδα εργασίας της FSE για το WNS. Το κείμενο μεταφράστηκε και εμπλουτίστηκε με οδηγίες για συλλογή δειγμάτων από την Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων σε συνεργασία με την Επιτροπή Προστασίας Σπηλαίων.

Read more...